Loading...

Tilpass en praktisk reklamegave folk vil bruke hver eneste dag.

  • Aluminium med enkel vegg
  • Skrukork med karabinkrok (må ikke brukes til klatring)
  • Kapasitet på opptil 770 ml

Dekor: Digitalt blekktrykk (ubegrenset med trykkfarger. Myk følelse. Ingen designbegrensninger), tampografi (1 trykkfarge. Glatt, lett teksturert overflate. Gode priser ved større antall) eller lasergravering (designet etses på overflaten til produktet. Skarpt og elegant utseende).

Hydrering på farten
Vannflasker med logo er ideelle til treningsøkter, fotturer eller ganske enkelt for å holde seg hydrert hjemme. Gjenbrukbare vannflasker er blitt en viktig del av folks dagligliv, noe som gjør dem til en flott mulighet til å promotere for bedriften, klubben eller saken din.

Praktisk design
Denne modellen har en praktisk karabinkrok, slik at du kan henge den på utsiden av bagen eller ryggsekken din. Men selv om du slenger den ned i bagen din, vil den solide skrukorken forhindre lekkasje. Den har en kapasitet på 700 ml, og vil holde deg hydrert hele veien.

Interaktivt designstudio
Designstudioet vårt gjør det enkelt å tilpasse flasken din. Du kan endre størrelse på logoen din og legge til tilpassede elementer, som grafikk og tekst. Og ekspertene våre hjelper deg gjerne dersom du trenger hjelp i løpet av designprosessen.

Designtjenester

Våre profesjonelle designere kan hjelpe deg med å skape det uttrykket du ønsker.
Trykt produktdesign