Loading...

Forsendelsesemballasje

Send produktene dine med stil. Personlig tilpasset forsendelsesemballasje er en flott måte å glede kunder på og gi dem en unik utpakkingsopplevelse.


10 resultater
Gå til filtrerte resultater
10 resultater


Lag pakker kundene ikke kan vente med å åpne med personlig tilpasset forsendelsesemballasje.

Har du lyst til å oppgradere de lysebrune eskene og den tradisjonelle tapen du bruker til å sende produktene dine? La detaljene og omsorgen du legger ned i produktene og forpakningene også gjenspeiles i forsendelsesemballasjen. Sett enkelt din unike logo og stil på alle esker og annen utgående post med våre design som kan tilpasses. Perfekt til arrangementer, kampanjer og julesalg! 

Uansett hvilken stil du har, er VistaPrint her for å hjelpe deg å lage iøynefallende emballasje og fraktmateriale. Sett merkevaren din på postpakker og -poser og bruk selvklebende pakketeip som viser logoen din. Design tilpassede postposer og fraktkonvolutter for å gi kundene dine en unik handleopplevelse med personlige meldinger, tilbud og mer. Du kan bruke designmalene våre eller laste opp ditt eget design for å komme i gang. Ekspertene våre er også tilgjengelige hvis du trenger hjelp med noe.