Gå til Innhold
Alt du trenger til å markedsføre bedriften din.
Er du en bedriftskunde? Sjekk ut dine priser uten MVA nederst på siden.

Kun én kampanjekode kan brukes per bestilling. Besparelsene vil vises i handlevognen. Rabattene kan ikke brukes til frakt, skatter og gebyrer, tjenester eller tidligere kjøp, med mindre noe annet er spesifisert. Ekstra kostnader kan påløpe til frakt og oppgraderinger, med mindre noe annet er spesifisert. Gratistilbudene er kun gyldige for det laveste antallet av hvert produkt og er ikke gyldig for mer enn 2 produkter per bestilling.

 
 

Kampanjekoden har blitt aktivert:

Bruk
Kun en kode kan brukes per bestilling.
 
 
Skal du bruke en kampanjekode?
 
Kampanjekoden er lagt inn
Har du en annen kampanjekode?
Lukk
 
 

Oppdatering av regler for personvern og informasjonskapsler

Vi er opptatt av personvernet ditt – og har oppdatert våre regler for å gi opplysningene enda bedre vern.

Les mer

Samsung Galaxy-deksler

 

Velg telefontype.

Samsung Galaxy S5

Design Samsung Galaxy S5-deksler.

Samsung Galaxy S4

Design Samsung Galaxy S4-deksler.

Ideer til Samsung Galaxy

Lag et perfekt og unikt deksel til Samsung Galaxy. Det harde men lette dekslet beskytter telefonene din mot skraper og riper, og det blir lagt merke til av de rundt deg.

Last opp noen av de mest minneverdige øyeblikkene fra sist ferie, så du kan huske på den perfekte solnedgangen eller skituren. Du kan også bruke et familiebilde eller et søtt bilde av kjæledyret ditt. Mobildekslet ditt er den perfekte plassen for logoen til bedriften din! Du kan drive markedsføring på farten, og vise det til hvem som helst. Det er kjempeenkelt, du trenger bare laste opp en fil eller et bilde og vips!

Har du ingen bilder eller design? Da kan du velge blant de mange malene vi har tilgjengelig for å gjøre telefonen din unik.

Så snart du har designet dekslet ditt, hvorfor ikke gi det bort til en venn eller et familiemedlem? De kommer til å elske den personlige designen. Samsung Galaxy mobildeksler er tilgjengelige til Samsung Galaxy-modellene S4 og S5.