Skjermbilder

Noen ganger kan det være nødvendig å tømme nettleserens buffer for å forsikre deg om at du viser den mest oppdaterte versjonen av hjemmesideverktøyet og markedsføringsverktøyet for sosiale medier.

Tømme nettleserens buffer:

Hvis du fortsatt har problemer og trenger å kontakte kundestøtte, kan du bli bedt om å gi et skjermbilde. Skjermbilder er sannsynligvis den viktigste databiten du kan gi for å løse et problem, og det er mange grunner til det.

Avhengig av operativsystem, nettlesertype eller nettleserversjon, kan måten nettstedet ditt ser ut for deg være annerledes for andre. Ved å gi et visuelt eksempel, vil vi kunne se nøyaktig hva du ser og enkelt identifisere hva som kan være galt.

Skjermbilder er også svært nyttige for ingeniørteamet. Når du sender inn et skjermbilde av problemet ditt, legger vi til disse bildene i feilrapporter slik at problemet lett kan identifiseres hvis det oppstår igjen.

Slik lager du et skjermbilde på en PC:

• Last siden med feilen
  • Hold nede Ctrl-tasten og trykk Print Screen på tastaturet
  • Åpne Paint eller et annet bilderedigeringsprogram, hold nede Ctrl-tasten og trykk på V for å lime inn bildet i programmet.
  • Lagre bildet som jpg og legg det ved e-posten din

Slik lager du et skjermbilde på en Mac:

• Last siden med feilen
  • Åpne Grab-verktøyet fra Programmer-mappen
  • Velg Fange skjerm
  • Lagre bildet (det blir i tiff-format)
  • Åpne bildet i iPhoto, Photoshop eller et annet fotoredigeringsprogram
  • Lagre bildet som jpg og legg det ved e-posten din

Når du lager et skjermbilde, er det alltid best å ta et skjermbilde av hele nettleservinduet, ikke bare området der feilen befinner seg. På denne måten kan du fange nettlesertillegg, verktøylinjer eller andre nettlesertilpasninger som kanskje kan bidra til problemet.

Supportdetaljer

En ekstra anbefaling er å oppgi detaljene om datamiljøet ditt via supportdetails.com. Dette gir informasjon om din nåværende nettleser og operativsystem samt andre nyttige detaljer, som skjermoppløsningen din.

For å få den beste opplevelsen, sørg for at du bruker en aktuell nettleserversjon.