Hvordan bruker jeg kampanjekoden min?

Slik bruker du koden i bestillingen din:

• Skriv koden i Har du en kode?-feltet.
  • Klikk på Bruk.
    • Hvis grønn tekst vises, ble koden brukt.
    • Hvis det vises en feil, er ikke koden gyldig. Se gjennom feilen for å finne ut hvorfor.

Koder og tilbud fra nettstedet for reklameprodukter er ikke gyldige på vistaprint.com og omvendt.

Merk: Du kan ikke skrive inn koden på betalingssiden. Bruk nettleserens Tilbake-knapp for å gå tilbake til handlevognen for å bruke koden.

Før du sender inn bestillingen din, sørg for at den endelige prisen omfatter kampanjekoden din. Hvis ikke, ta kontakt med oss så skal vi finne ut av det.