Loading...

Bilskilt og dekaler

Gjør ethvert ærend og hver tur i byen til en mulighet for å bli sett. Kjøretøyskiltingen vår er laget av solide materialer med lang levetid.

4 resultater
Gå til filtrerte resultater
4 resultater


Vis frem bedriften din når du kjører med bilskilt og dekaler.

Tenk over hvor mye tid du bruker i bilen, lastebilen, vanen eller traileren. Du kjører sikkert barna rundt omkring og til og fra jobben i tilsammen flere timer om dagen. Så hvorfor ikke bruke den tiden til din egen fordel ved å gjøre bilen om til et unikt og iøynefallende markedsføringsverktøy? Plasser logoen, bedriftsnavnet og et budskap på ett av våre bilskilt og dekaler og bli lagt merke til når du kjører frem og tilbake.

Velg blant magneter, bildekor til vinduer og dører og klistremerker til bilen. Alle disse produktene er laget av solide materialer med lang levetid og designes med et sterkt fullfargetrykk. Når du har funnet et reklameskilt til bilen som du liker, er det enkelt å tilpasse det til bedriften din i designstudioet vårt. Velg blant flere kule design og tilpass ditt eget bilskilt eller din egen dekal slik at det reflekterer merkevaren din. Og hvis du trenger litt hjelp under veis, er det bare å spørre.

Ofte stilte spørsmål

Ja. Vi anbefaler at du i første omgang undersøker hvilke regler som gjelder for motorkjøretøy der du bor. I tillegg bør du følge disse rådene:

  • Vi anbefaler ikke at du plasser bildekor på bilvinduer i et område hvor det kan hindre sikten
  • Ikke plasser bildørmagneter på panseret da de ikke er designet for å brukes der. Plasser dem kun på dørene eller bak på bilen eller bakluken.
  • Bilmagnetene våre kan kun festes på metalloverflater. De sitter ikke på dører laget av aluminium eller plast. Det kan oppstå farlige situasjoner dersom du fester magnetene på uegnet materiale.

Det kommer an på hva behovet ditt er. Bilmagneter passer godt hvis du fjerner skiltingen ofte eller bytter bil. Disse bilmagnetene er solide, PVC-frie og testet i vindtunneler. De kan derfor brukes på motorveien. Hvis du ser etter skilting som skal brukes over lengre tid, anbefaler vi bildekor eller klistremerker til bil.

Skilting vi tilbyr til biler, har en gjennomsnittlig levetid på tre år.

Ja. Hvis du har sotede vinduer, anbefaler vi at du velger alternativet som festes på utsiden av vinduet med festet på baksiden.

Nei, men vi anbefaler at du kun bruker tilpassede klistremerker til bilen og dekaler på kjøretøy som har opprinnelig lakk fra fabrikken.

Følg disse tipsene for å få best resultat på bilskiltingen:

  • Plasser designet eller teksten på midten for å unngå at det blir skjult når du påfører dekalen.
  • Bruk en stor skriftstørrelse slik at teksten blir enkel å lese.
  • Legg til kontrast med for eksempel lys tekst på en mørk bakgrunn eller mørk tekst på en lys bakgrunn.
  • Hvis du bruker bilder, må du kontrollere at de er tydelige, klare og har en høy oppløsning (300 dpi).
  • Dersom du bruker mye tekst, anbefaler vi at du velger større skilting og benytter så stor skriftstørrelse som mulig.