Loading...

Kjøp bestselgende skilt

Kundene våre elsker disse populære produktene – og bidrar til å spre informasjon.
 
 
 
 
 
 

Bla gjennom tilpassede skilt

Utendørsskilt

 
 
 
 
 
 

Skal du på messe snart?

Kjøp innendørs- og utendørsskilting som bannere, duker, telt og mer.

Innendørsskilt

 
 
 
 
 
 
 

Lag egendesignede skilt som kundene ikke kan motstå eller unngå å se.

Lurer du på hvordan bedriften din kan bli lagt merke til? Tenkt stort. Tilpasset skilting gjør at du blir sett i en hektisk hverdag – uansett om du har butikk i en travel handlegate eller en stand på en messe. Dette er grunnen til at VistaPrint står klar med bedriftskilt og designalternativer for en rekke produkter. Vi har blant annet tilpassede plakater, duker, bilskilt og mye mer. For å få mest ut av skiltet bør du gjøre det enkelt. Ta med en kraftig farge for å tiltrekke deg kunder. Gjør budskapet kort og tiltrekkende slik at det er leselig på avstand. Og ikke glem å ta med virksomhetens navn, logo og nettsted.

Skal du snart feire bryllup eller bursdag? Vi har det som trengs. Vi har produkter for alle livets feiringer – slik som plakater for baby shower, bursdagsbannere, skilting til bryllupsfest og mye mer.

Finn skiltstiler som passer deg – vi har et bredt utvalg tilpassbare alternativer slik at du kan sette ditt eget preg på det. Du kan også bruke ditt eget design ved å laste det opp i designstudioet vårt og lage noe selv. Uansett hva du velger, får du et egendesignet skilt som både blir trykket, fraktet og levert rett hjem til deg på bare tre dager. Og hvis du trenger hjelp, kan du spørre ekspertene våre om råd når det gjelder skilttrykking. De bidrar på hvert trinn i prosessen.

Ofte stilte spørsmål

Ja, det kan du. Vi tilbyr et utvalg av skilttilbehør du kan kjøpe.

Det kommer an på hva du er ute etter. Bannere er det mest populære og allsidige alternativet vårt med en holdbarhet på rundt 2–5 år, avhengig av værforhold og soleksponering. Flaggene våre er også et godt alternativ for utendørs bruk hvis du har litt gulvplass.

Vi anbefaler deg å laste opp designet ditt som .pdf med en oppløsning på minst 150 dpi.

Tilpassede størrelser er for øyeblikket tilgjengelig for våre vinylbannere. For resten av de personlig tilpassede skiltene våre, har vi et stort utvalg av størrelser – så det er store sjanser for at du finner et skilt som passer dine behov.

En av fordelene med skilting til bedrifter er at det finnes utrolig mange alternativer å velge mellom – alt fra ekstra store bannere til små bordskilt. Selv om designtipsene kan variere avhengig av hvilken type skilt du lager, finnes det noen viktige punkter som gjelder for alle

Bruk en stor og kraftig skrifttype.

En tung skrifttype er lettere å lese, spesielt på avstand.

Pass på at hovedbudskapet ditt er enkelt å lese.

Du kan være fristet til å dele mye informasjon, men ikke prøv å formidle alt på én gang. Store, tilpassede skilt er ikke ment for lange, kompliserte budskap. La det være enkelt, og stol på at folk vil nærme seg for å finne ut mer.

Design med store kontraster og farger gjør det lettere å skille seg ut.

I tillegg til at du gjør skiltingen din enklere å lese, er det også en perfekt mulighet til å gjøre potensielle kunder oppmerksomme på merkevarefargene dine.